Meny

Compass Pools

Compass Pools är en av världens största tillverkare av kompositpooler, med över 40 års erfarenhet. Ett poolskal från Compass har också 40 års garanti. Detta är branschledande, och ger er maximal trygghet för framtiden. Ytan på poolerna från Compass är blank och behaglig att ta på. Stommen i Compass-poolerna är extremt vridstyva och påverkas inte av förändringar i marken. Vilket möjliggör att bassängerna kan anpassa sig till rörelser i marken, som till exempel vid tjäle och frost – som förhindrar att poolen tar skada.

Kompositpooler kallas ibland glasfiberpooler, men det är flera olika lager av material än bara glasfiber i pooler från Compass Pools. Så ett mer korrekt namn är just kompositpool. Dessa kompositpooler har en patenterad keramisk kärna. Den keramiska kärnan av keramiska mikrosfärer blandat med vinylesterharts bidrar inte bara till ett vattentätt skikt, men även som en värmebarriär för att minska värmeförlusten. Compasspoolerna är gjutna i ett stycke och monteras snabbt och enkelt. De har inga skarvar och kräver väldigt lite underhåll på grund av dess extremt starka och täta yta.

FLERA VATTENTÄTA SKIKT = LÅNG LIVSLÄNGD

Dessa kompositpooler har förutom en keramisk kärna, flera olika lager. Det gör att poolen får fler vattentäta skikt, vilket ger poolen en lång livslängd. En pool i detta prisläge innebär en högre kostnad vid inköp, men de villaägare som satsar på en Compasspool får dubbla vinster  1. väldigt mycket glädje i trädgården, år efter år och 2. ett betydligt högre värde på fastigheten. Vi tillhandahåller en rad olika modeller och storlekar på våra Compasspooler, så att vi enkelt kan hitta en modell som passar just din trädgård. Varje pool går dessutom att få i 12 olika färger, där grundfärgen påverkar utseendet på vattnet. Du kan få känslan av turkost vatten från en ljus sandstrand, till vatten som känns tropiskt blå eller mer stenfärg för ökad effekt i vattnets färg. Du kan välja färg utifrån vad som passar med resten av din miljö, antingen val som gör att det smälter in, eller val för kontrast. Varje pool har elegant integrerade trappor, i olika stil och utförande beroende på modell. Några pooler har sluttande botten för en extra välanpassad baduppelvelse, för stora som små i familjen eller umgängeskretsen.

Compasspoolerna är certifierade enligt ISO 9001.

SKIMMER MED HÖG VATTENLINJE

Samtliga pooler från CompassPools levereras som standard med deras inbyggda högvattenskimmer särskilt anpassad för hög vattennivå.